26.3

PLACE
Maijansali, Helsingin Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4
AIKA
18-21

2020

Ilmastoilta #3 (Peruttu!)

Tapahtuma on peruttu!

Perumme maaliskuun ilmastoillan koronaviruksen
COVID-19 leviämisen ehkäisemiseksi. Suomen hallitus on suosittanut, että kaikkien yleisötapahtumien järjestäjät harkitsevat viruksen leviämiseen liittyviä riskejä. Climate Moven ilmastoiltojen ja muiden tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen jatkuu, kun se on taas turvallista viruksen kannalta.

Pyrimme välittämään maaliskuun ilmastoillan aiheesta informaatiota some-kanavissamme ja jatkamaan ilmastovaikuttamista ilman tapahtumien järjestämistä.

 

***

 

Tervetuloa Climate Moven kolmanteen Ilmastoiltaan!

Tapahtuma järjestetään keskustakirjasto Oodin Maijansalissa to 26.3. klo 18 alkaen.

Tällä kertaa perehdymme energiaverouudistukseen.

Suomen hallitusohjelmaan on kirjattu, että ilmastotavoitteen edistämiseksi valmistellaan kestävän verotuksen tiekartta. Energiaverouudistus on osa tätä kestävän verouudistuksen tiekarttaa, jonka ensimmäinen vaihe valmistuu huhtikuussa järjestettävään kehysriiheen mennessä.

Nyt on siis oikea hetki ottaa energiaverouudistus haltuun. Tule oppimaan kanssamme Suomen energiaverotuksesta, sen roolista hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamisessa sekä vaikuttamismahdollisuuksistasi.

Lisätietoja tapahtuman ohjelmasta ja puhujista julkaistaan pian.

Tapahtuma on kaikille avoin, mutta toivomme ennakkoilmoittautumisia täällä. Osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja illan teemasta, vaan kiinnostus ilmaston kannalta kestävän yhteiskunnan rakentamiseen riittää.

Climate Move Ilmastoilta on uusi tapa päästä ilmastotoiminnan ytimeen. Jokainen Ilmastoilta keskittyy yhteen keskeiseen haasteeseen, johon on löydettävä ratkaisuja, jotta Suomesta saadaan hiilineutraali ennen vuotta 2035. Ilmastoillassa kuulet tiukkoja asiantuntijapuheenvuoroja ja tapaat muita vaikuttamisesta kiinnostuneita ihmisiä.

Katso taltioinnit ilmastoilloistamme aiemmista ilmastoilloistamme lokakuulta ja marraskuulta.

Kiinnostuitko?

Seuraa liikettä!

Kerromme aktiivisesti toiminnastamme ja ajankohtaisista asioista Climate Moven sometileillä sekä uutiskirjeessämme.

Tule mukaan tukijaksi!

Ilmastoliikettä voi tukea monella tavalla, esimerkiksi ajallisesti, tilallisesti tai tiedollisesti. Ilmoittaudu mukaan liikkeen toimintaan täällä tai lue lisää Climate Moven taustalla toimivan Ilmastoveivaajat ry:n jäsenyydestä täällä!