20.1

AIKA
17:30

2021

Helsingin valtuusto vs. ilmastokriisi

Tuleeko Helsingin luopua kompensoinnista ilmastosuunnitelmissaan? Miten liikenteen päästöt saadaan oikeasti alas? Entä voiko kaupunki johdonmukaisesti edistää samaan aikaan lentoturismia ja hiilineutraaliutta?

Climate Moven Helsingin paikallisryhmä tarjoaa Helsingin uusille kuntavaaliehdokkaille mahdollisuuden tutustua kinkkisiin kysymyksiin kaupungin ilmastopolitiikasta Helsingin valtuusto vs. ilmastokriisi -tapahtumassa. Tapahtuma järjestetään 20.1.2021 klo. 17.30.

Illan aikana pääset tutustumaan Helsingin kaupungin ilmastopolitiikan nykytilaan ja tulevaisuuteen asiantuntijapuheenvuorojen avulla. Tule rohkeasti mukaan, sinun ei tarvitse olla ilmastoalan asiantuntija vaan päinvastoin tämä on oivallinen tilaisuus perehtyä ilmastoteemoihin!

Tapahtuma on tarkoitettu helsinkiläisille kuntavaaliehdokkaille, jotka eivät ole vielä istuneet valtuustossa.  Tapahtuma ei ole julkinen vaan vaatii ilmoittautumisen tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy 5.1.2021.

Kiinnostuitko?

Seuraa liikettä!

Kerromme aktiivisesti toiminnastamme ja ajankohtaisista asioista Climate Moven sometileillä sekä uutiskirjeessämme.

Tule mukaan tukijaksi!

Ilmastoliikettä voi tukea monella tavalla, esimerkiksi ajallisesti, tilallisesti tai tiedollisesti. Ilmoittaudu mukaan liikkeen toimintaan täällä tai lue lisää Climate Moven taustalla toimivan Ilmastoveivaajat ry:n jäsenyydestä täällä!