Haluaisitko kirjoittaa Climate Moven blogiin?

Climate Move on kansalaisten ilmastoliike, joka kokoaa yhteen kansalaisvaikuttamisen keinot ja tarjoaa jokaiselle tapoja vaikuttaa ilmastopolitiikkaan. Liike seuraa ilmastolupausten toteutumista ja varmistaa, että siirtymä tapahtuu reilusti. Climate Moven blogissa julkaistaan ilmasto- ja ympäristökysymyksiä eri näkökulmista käsitteleviä tekstejä.

Climate Moven blogiin voivat kirjoittaa kaikki ilmasto- ja ympäristökysymyksistä kiinnostuneet henkilöt. Kirjoittajat voivat kirjoittaa tekstinsä vapaasti omasta näkökulmastaan. Blogissamme ei kuitenkaan julkaista syrjivää tai loukkaavaa sisältöä, ja Climate Moven toimijat voivat tarvittaessa pyytää muutoksia teksteihin, päättää olla julkaisematta niitä tai poistaa jo julkaistuja tekstejä.

Toivomme blogitekstien olevan pituudeltaan pituudeltaan 500–2 000 sanaa. Tekstit toimitetaan Word-tiedostona, Google docs -tiedostona tai vastaavana tekstitiedostona. Toimitathan tekstisi yhteydessä meille parin lauseen kuvauksen itsestäsi sekä kuvasi. Halutessasi voit myös toimittaa kansikuvan blogikirjoituksellesi.

Climate Moven toimijat voivat avustaa aiheen ja näkökulman valitsemisessa, kirjoitusprosessissa sekä tekstin editoinnissa ja oikolukemisessa. Kun kirjoituksesi on julkaistu, muistathan jakaa kirjoitustasi omille verkostoillesi ja merkitä Climate Moven sosiaalisessa mediassa!

Jos olet kiinnostunut kirjoittaamaan Climate Moven blogiin, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla [email protected]

Kiinnostuitko?

Seuraa liikettä!

Kerromme aktiivisesti toiminnastamme ja ajankohtaisista asioista Climate Moven sometileillä sekä uutiskirjeessämme.

Tule mukaan tukijaksi!

Ilmastoliikettä voi tukea monella tavalla, esimerkiksi ajallisesti, tilallisesti tai tiedollisesti. Ilmoittaudu mukaan liikkeen toimintaan täällä tai lue lisää Climate Moven taustalla toimivan Ilmastoveivaajat ry:n jäsenyydestä täällä!