Kiitos vuodesta 2020!

Hei!

Vuosi 2020 on ollut Climate Moven toiminnan kannalta hyvin erilainen kuin olimme alun perin suunnitelleet. Tarkoituksenamme oli järjestää monipuolisia tapahtumia eri puolilla Suomea ja osallistaa toimintaamme suuri joukko ihmisiä. Koronatilanteesta johtuen tapahtumasuunnitelmat peruuntuivat ja olemme toimineet huomattavasti suunniteltua pienemmin panoksin. Tällä hetkellä kuitenkin suunnittelemme jo aktiivisesti ensi vuotta ja teemme suunnitelmia, jotka voidaan toteuttaa myös poikkeusoloissa. Ajankohtaisimmat kuulumiset voit lukea tästä viestistä. Toivottavasti olet mukana myös ensi vuonna!

Oikein hyvää joulunaikaa toivottaen

Climate Moven Theo ja Ella

Tule mukaan uusien aktiivien tapaamiseen!
 

Järjestämme 25.1. klo 18 tapaamisen Climate Moven toiminnasta kiinnostuneille uusille aktiiveille. Tapaaminen järjestetään etäyhteyksin Google Meets -palvelun kautta. Kerromme tapaamisessa tarkemmin vuoden 2021 suunnitelmista ja erilaisista tavoista osallistua. Haluaisitko osallistua tapaamiseen? Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia 23.1. mennessä osoitteeseen [email protected], niin kutsumme sinut mukaan tapaamiseen. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan Climate Moven toimintaan ensi vuonna, mutta et pääse mukaan tähän tapaamiseen, niin ilmoittaudu mukaan toimintaan täyttämällä tämä lomake.

Ehdolla kuntavaaleissa Helsingissä?
Osallistu tapahtumaan!

Haluatko ratkoa ilmastokriisiä kaupunginvaltuustosta käsin? Kaipaatko perehtymistä Helsingin kaupungin ilmastopolitiikkaan? 

Climate Move Helsinki järjestää Valtuusto vs. ilmastokriisi -tapahtuman helsinkiläisille kuntavaaliehdokkaille, jotka eivät ole vielä istuneet valtuustossa. Illan aikana pääset tutustumaan Helsingin kaupungin ilmastopolitiikan nykytilaan ja tulevaisuuteen asiantuntijapuheenvuorojen avulla. Tule rohkeasti mukaan, sinun ei tarvitse olla ilmastoalan asiantuntija vaan päinvastoin tämä on oivallinen tilaisuus perehtyä ilmastoteemoihin!

Tapahtuma järjestetään verkossa 20.1.2021 klo. 17.30. Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki ja päättyy 5.1.2021. 

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Tuemme portugalilaisten nuorten oikeustoimia

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin pyytää 33 maata, mukaan lukien Suomea, vastaamaan portugalilaisnuorten kanteeseen riittämättömistä ilmastotoimista. Myöntämällä syyllisyytensä Suomi voisi olla edelläkävijä sekä ilmastopolitiikassa että ihmisoikeuksien edistämisessä. Climate Move vaatii Plan International Suomen rinnalla Suomea myöntämään osallisuutensa ilmastonmuutoksen aiheuttajana.

Lue kannanottomme aiheesta täällä!

Tiedoksi: Sähköpostijärjestelmämme vaihtuu


Siirrymme alkuvuodesta 2021 käyttämään nykyisen sähköpostijärjestelmämme (Mailchimp) sijaan uutta järjestelmää (Mailjet). 

Kiinnostuitko?

Seuraa liikettä!

Kerromme aktiivisesti toiminnastamme ja ajankohtaisista asioista Climate Moven sometileillä sekä uutiskirjeessämme.

Tule mukaan tukijaksi!

Ilmastoliikettä voi tukea monella tavalla, esimerkiksi ajallisesti, tilallisesti tai tiedollisesti. Ilmoittaudu mukaan liikkeen toimintaan täällä tai lue lisää Climate Moven taustalla toimivan Ilmastoveivaajat ry:n jäsenyydestä täällä!